Že by kobližák prozřel? Ne, ty jsi ten druhý... ten hodný. Ten zlý je mazán.
Diskusní téma: Bystřice obecně
———
Zkusím to jinak. Proč píšeš Mirku mým jménem a nutíš mě reagovat na tvoje nesmysly? Proč ti to Švestka toleruje i když ví, že jsi to napsal ty? Proč se pak divíš, že tě nenechám být?
———
Už jsem to ti ty hatere a trolle několikrát vysvětloval, nejsem Veselý, ale Josef a psal jsem tu daleko před tebou, takže ty tu píšeš mým jménem, což mě taky vadí! Za Jardu psát nebudu, na to by se ho ses měl zeptat ty, ale protože nemáš ty kuličky na to jednat férově, a schováváš se, tak to asi nedopadne, protože Jarda chce jednat NEANONYMNĚ. V kontaktech máš jeho mejl a telefon, tak co ti v tom brání, když tě to a jeho tolerance vůči mě tak pálí? Zřejmě opravdu maže jen to, co je v rozporu s pravidly a nepodložené čili dezinfo a fake.
———
Lžeš, Mirku Veselý. Už poněkolikáté tě vyzývám, abys sem zkopíroval příspěvek, který jsi podepsal jako Pepa/Josef a který jsi napsal "dávno přede mnou". Ale samozřejmě jako vždycky nebude nic.
———
Datum 04.09.2024
Vložil Josef Novotný
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ANO, nakrademe si víc
OdpovědětDohledej si to zpětně, je to víc než 10 let, když tě to tak pálí a Švestka mi to nemazal. Jinak pokud ti to vadí, tak použij i příjmení, ale samozřejmě jako vždycky, posránek ho neuvede, že?
———
Datum 04.09.2024
Vložil Pepa
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ANO, nakrademe si víc
OdpovědětTo by měl bývalý starosta radost, kdyby zjistil, že kradeš i jeho jméno:-)
———
Datum 04.09.2024
Vložil Josef Novotný
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ANO, nakrademe si víc
OdpovědětMyslíš si, že je tu jediný Pepa Novotný ve městě, Vojto? Když nejsi Půček.
———
Datum 04.09.2024
Vložil Josef Novotný
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ANO, nakrademe si víc
OdpovědětMám tu minimálně dva kompletní jmenovce, o kterých vím. Tj. jmenují se úplně stejně jako já. A neřikej, že jsi taky Pepa Novotný, je jasný, že posránek bude vždy posránek. To už minimálně rok a půl, nebo jak dlouho se tu navážíš do Veselýho.
———
Datum 05.09.2024
Vložil Pepa
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ANO, nakrademe si víc
OdpovědětTy máš Mirku Veselý blbý, že tvoje příspěvky jsou nezaměnitelné :-)
———
Datum 11.09.2024
Vložil Mireček
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ANO, nakrademe si víc
OdpovědětPak neřeš, KDO co píše, ale CO píše. To ale nedokážeš, viď? Protože lezeš městu do *** a nesneseš oprávněnou kritiku. Pokud ale nezastupuješ město, nejsi jeho "mluvčím", jsi směšný až trapný.
———
https://www.bystricenp.cz/webkamery
Také se vám nic nezobrazí? Zkusil jsem více prohlížečů a NIC.
Docela trapárna.
———
Zřejmě nefunkční odkaz. Ale zobrazí se při dotazu (lupa) heslo "webkamery".
Správný odkaz, kde se dá složitě proklikat je níže. Tak snad si to opraví.
https://www.bystricenp.cz/web-kamery
———
Merchna z járu dva litry a tři pětky
Jednóc lajfčil na Cajzlovské gracně jeden levingston pasr. Mutra ho vytlačila z gramca v severním uhersku a začla mu hókat Andrejko. Když v tom státě fýrovali komanči, jungál bonzoval jak divé a fachčil všade podělávky. Jak štatlili rudý pasři pali, fest se opeřil a fýroval velkó sajtnu fabal. Měl ale furt módr po lovech, tak ufachčil politckó sajtnu, nafuloval ju vymóglencama, kerý fachčí, co jim fýra hvízdne. Kaufnul pár cajtunků a netovéch meldovacích sajten, aby mohl hrnót pasrům a koc do řep, že když bude fýrovat vládu, bude líp. Málo kdo ale zgómnul, že bude líp jenom jemu. Hned jak progóml ty správný války a najšrajbčil si na tajný gléty šméčka vostatních fýrů a véšek, přicucl se na škvárovod z eurosajuzu a sál jak novodurové fekál na prvním melóchu. Sosl aji půlsta mičud na čapfóglí haus, ale pasři zgómli, že je to těžký šméčko, tak mu vysadili bonz glét, že povalí do kameňa. Tenhle gřuflón ale začal valit serpentýny jak haďál ve slanym vasru a ve finišu hókl do placu, že Čapfógl plac není jeho, ale jeho synátora. Čtyři kila dnů měl za gébišem pasry s nachystanéma klepetama, kerý jeli těžkó myslivnu, jak ho máznót do šutru. Jenže jejich véšky byly fest prolepený lovama, aby nic nefachčili a nehantýrovali. Až jednó cajtunková kecka hodila hantec s jeho synátorem, keré byl zašité u azbuků na Krymplace nebo ve Švajcu a zgómla celý šméčko. Bureš ze sebe ešče vysypal, že synátor je mauglí a má v budce lečo, ale módrý švestky mu mázli klepeta na perutě a mázli ho k mlénu a pak do kameňa až do konce lajfu. A jestli se z Mírova neprobagroval aus, tak tam vegetí do včil.
———
Co to v tom Štěpánově hulíte ?
———
Copak, pohádka se nelíbí?
———
Přečetl jsem dva řádky a přijde mi to jako vyplod chorého mozku, 4. cenová skupina.
———
Datum 04.07.2024
Vložil Sračkomet Pepa
Titulek Re: Re: Re: Re: A tuhle merchnu máte v merku?
OdpovědětPrávě že to je geniální. Lochec jako sviňa. Ale ne pro koblihy.
———
No vidíš jak si začínáš s Augiášem rozumět. A to jste byli úhlavní nepřátelé.
———
Datum 09.07.2024
Vložil Augiáš
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: A tuhle merchnu máte v merku?
OdpovědětJá to nenapsal.
———
Sice to Jarda asi rozebere v dalším článku, ale chci, aby to tu zaznělo. Babiš tam získal většinu, což se mi samozřejmě nelíbí.
Česko získá 21 z 720 křesel úřadu v Evropském parlamentu (Brusel)
ANO
7 křesel
26,1 % hlasů
Získána 4 křesla
SPOLU
6 křesel
22,3 % hlasů
AUTO+PŘÍSAHA
2 křesla
10,3 % hlasů
STAČILO!
2 křesla
9,6 % hlasů
STAN+SLK
2 křesla
8,7 % hlasů
Piráti
1 křeslo
6,2 % hlasů
Ztracena 2 křesla
SPD+Trikolora
1 křeslo
5,7 % hlasů
SOCDEM
0 křesel
1,9 % hlasů
Svobodní
0 křesel
1,8 % hlasů
Ostatní
0 křesel
7,5 % hlasů
———
Datum 06.06.2024
Vložil Antibabiš
Titulek Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětJak jsem se dočetl z květnového Bystřicka. Že jim není stydno a že jim ty prachy nesmrdí! Babišovštví patolízalové.
———
Datum 06.06.2024
Vložil Antibabiš
Titulek Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětPardon, ne květnové, ale červnové, které jsem nyní dostal do schránky.
———
Datum 06.06.2024
Vložil Pepa
OdpovědětOtřes, horší, než prodejné děvky!
———
Datum 06.06.2024
Vložil Pepa
OdpovědětOtřes, horší, než prodejné děvky!
———
Datum 07.06.2024
Vložil Pepa
Titulek Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětA tobě není stydno psát pod kradeným nickem, Mirku Veselý? A nezapomeň zase mektat něco o tom, že ty jsi Pepa. Ty jsi hlavně člověk bez páteře.
———
Datum 07.06.2024
Vložil Antibabiš
Titulek Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětZloděj křičí, chyťte zloděje.
———
Datum 09.06.2024
Vložil Tutovka
Titulek Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětHoši, a co myslíte, že má Andrej Babiš a jeho ANO, bude hůř, pardon líp, příští rok od bystřických hasičů hlasy do poslanecké sněmovny jisté? Díky té dotaci je to téměř tutovka, mají to rozkazem. Hezké "uplácení" svých oveček. Pak že si ÁBéčko všechny nekúpi... kúpi.
———
Datum 09.06.2024
Vložil Antibába
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětAno, tomu se říká maximální ohnutí páteře čili křivost.
———
Datum 09.06.2024
Vložil Pepa
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětMirku, Mirku. Babiš příští volby samozřejmě vyhraje, postoj bystřických hasičů na tom nic nezmění. Vyhraje ne proto, že by byl takový borec, ale proto, že ti na druhé straně hřiště jsou neskuteční lůzři. Kromě žvanění neumí naprosto nic. A ještě lžou bez jakýchkoliv zábran. Stejně jako ty.
———
Datum 09.06.2024
Vložil Antibabiš
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětTo že ten tvůj milovanej prolhanej agent Bureš vyhraje, ještě neznamená, že složí většinu a vládu, ty kobliží chytrouši. Nikdo normální s ním totiž nechce nic mít. Prolhanej proto, že již několikrát byl soudem UZNÁN jako lhář. Což však neuznávají podlejzačští patolízalové tvého typu a typu Schillerové, Havlíčka a dalších Babišových análních skialpinistů.
———
Datum 09.06.2024
Vložil Pepa
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětPřesně tak Mirku, může jít o Pyrrhovo vítězství. Po volbách do PS na konci roku 2025 se nicméně ukáže křivost a rovnost stran či hnutí a dostání jejich slibů a prohlášení, už se na to i těším.
———
Datum 10.06.2024
Vložil Pepa
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětTo se fakt Mirku Veselý ani trochu nestydíš tady kázat o morálce ? Ty, který tady píšeš asi pod 20 nicky, neustále kradeš ten můj a jako vrchol všeho si sám i odpovídáš ? Otázka je samozřejmě řečnická. Za tu dobu co sem chodím vím, že nic křivého ti není dost křivé. A nezapomeň zase mektat něco o tom, že ty jsi Pepa a já nějaký Půček-Bůček.
———
Datum 10.06.2024
Vložil Mirek
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětJediný, kdo tu mekotá a blekotá, stejně jako tvůj obdivovaný vůdce, jsi ty, Pepo... a ty kážeš něco o rovnosti, kdo tu lže a kecá hlouposti okolo podnikání? Protože v životě nikdy nepodnikal? Živený pohodlně naším městem? Zalez radši do kanálu.
———
Datum 30.06.2024
Vložil Augyáš
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětMyrku, trefyls to. Je to tajemnýk! Včera se to tu rozebýralo. Káže cosy o prolhanostech, ale sám lže jako Babyš a zapýrá se.
———
Datum 30.06.2024
Vložil Rudý Komanč
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětNo zajímavé, ale lepší by se bylo ptát, jak jeho žena, v minulosti velká pionýrská svazačka (existuje několik fotografií), se dostala k fleku hlavní úřednice byťáku? Asi by to byla zajímavá pohádka.
———
Datum 30.06.2024
Vložil Uvaděč na pravou míru
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětNení hlavní, ale vedlejší, prozatím. Vedoucí byla dříve Vančová, nyní Peňázová. Ale šlape jim směle na paty. Inu teplá místečka, kde se člověk moc nepředře, kolik takových změn ve správě bytů se děje denně, jedna nebo dvě? No na jednu pracovní směnu vcelku pohodička práce. Holky "dřou" jako koně.
———
Datum 30.06.2024
Vložil Rudý Komanč
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětMěstské byty, kterých je asi 1850, spravují dokonce tři úřednice. Docela by mne zajímala náplň jejich práce, tedy kromě kafíčka a kafrání.
Peňázová Vladimíra Ing. 566590 372 vladimira.penazova@bystricenp.cz 5.15 Bytového hospodářství Vedoucí odboru
Houdková Michaela Bc. 566590 373 michaela.houdkova@bystricenp.cz 5.16 Bytového hospodářství Správa bytů
Vojtová Lenka 566590 374 lenka.vojtova@bystricenp.cz 5.16 Bytového hospodářství Správa bytů
———
Datum 01.07.2024
Vložil Pepa
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětTy holky makají jako šrouby, jednou za měsíc vypíšou výběrovku na byty, vyhodnotí zájemce a sepíšou nájemní smlouvy. Jen nechápu, proč tuto drastickou "práci" dělají tři úřednice a ne jedna.
———
Datum 01.07.2024
Vložil Rudý Komanč
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětMají přebytkový rozpočet, vybrané miliony z nájmů, tak se na tom bystřickém koláči může přiživit více byrokratů. Kdo čeká na nějaké zeštíhlení komunální správy, že se nyní od 1.7., po zavedení digitalizace budou nějaké takové přebytečné úřednice propouštět, má smůlu. Spíše to bobtná. Hezky to jde vidět na provozu a nákladech MěÚ, co rostou každým rokem. Dříve ještě za městského národního výboru na staré radnici pracovalo asi 30 úředníků, dnes už jich je přes 110, nárůst zhruba čtyřnásobný, to mluví za vše. Přitom počet obyvatel klesl z cca 9,5 tisíce v roce 1980 na cca 7,9 tisíce v roce 2024, data jsou ověřitelná (ČSÚ). No logiku mi to vůbec nedává.
———
Datum 01.07.2024
Vložil Uvaděč na pravou míru
Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Dotace od AGROFERTU pro bystřické hasiče 50.000,- Kč
OdpovědětČetl jste Orwellovu knihu Farma zvířat? Vřele doporučuji. Pak vám to logiku dá.