Diskuse

Starší diskusní příspěvky byly převedeny do archivu, který se nachází ve složce Dokumenty.

Z důvodu sporu s Webnode nemusí být v druhé polovině měsíce tyto stránky přístupné. 

Diskusní téma: Bystřice obecně

Datum 22.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stavebniny DEK v Bystřici nad Pernštejnem

Odpovědět

Ale to měl Mirku Veselý bývalý starosta Pačíska naprostou pravdu - to byl ještě mírný. Před lidmi jako ty je potřeba se umět bránit. Dělat mrtvýho brouka a doufat, že se to vyřeší samo je blbost. Na lidi jako ty se musí "po vašem". Ty po mě kamenem, já po tobě kamenem.

Datum 23.10.2024

Vložil Občasník

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stavebniny DEK v Bystřici nad Pernštejnem

Odpovědět

Však na Fejsu si toho náš momentálně největšá bystřický papaláš nemohl víc dovolit. Chameleon. Nebyl ani schopný si vytvořit svůj profil a tak se nasáčkoval na profil manželky. Trapák.

Datum 25.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stavebniny DEK v Bystřici nad Pernštejnem

Odpovědět

Ty Michaela nějak znáš, že víš že je nula? :-)

Datum 25.10.2024

Vložil Nemrava

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Stavebniny DEK v Bystřici nad Pernštejnem

Odpovědět

Michael je jednička. Ty jsi nula.

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Zpackaná digitalizace

Odpovědět

Neskuteční lůzři, ti piráti. 3 roky ve vládě a jejich vlajková loď digitalizace je nefunkční. Teď přišel Kupka, že se to posouvá ještě o další skoro 4 roky. Šílené.

Děkujeme, ale už konečně odejděte! Celá pětidemolice.

https://cnn.iprima.cz/kupka-uvolnime-stavebnim-uradum-ruce-vlada-by-se-vystavila-riziku-kdyby-system-pokracoval-450734

Datum 17.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Zpackaná digitalizace

Odpovědět

Zase sis nepřepnul identitu, Mirku Veselý. Ale jinak souhlasím :-)

Datum 17.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Zpackaná digitalizace

Odpovědět

Moje identita je jiná, seš mimo. Furt mi nekraď můj nick, jsi už s tím trapný.

Datum 24.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Zpackaná digitalizace

Odpovědět

Mirku Mirku. Jsi jak malý děcko. Malý děcko, které si nasadí tátův klobouk a myslí si, že ho nikdo nepozná.

Datum 29.10.2024

Vložil Pepa je posedlej Veselým

Titulek Re: Re: Re: Re: Zpackaná digitalizace

Odpovědět

Znovu opakuji, tvůj obsesní problém milý Pepo je v tom, že pořád řešíš, KDO to říká. Spíš by ses měl soustředit na to, CO ti říká.

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Mirek Veselý

Odpovědět

Koukám, že se Mirek Veselý alias Náhodný kolemjdoucí, alias Nemrava, alias Nezájem, alias .... probudil po tom výprasku, co dostali jeho favorité v krajských volbách od Babiše. A už zase fluše svoje zlé a hloupé sliny na všechny strany. Zvykej si Mirku, parlamentní volby budou teprve nářez ! A ne proto, že by byl Babiš takový borec ale proto, že ti tvoji jsou neskuteční lůzři a i ti hlopější z voličů na to začínají přicházet. Samozřejmě kromě tebe :-)

Datum 16.10.2024

Vložil Nemrava

Titulek Re: Mirek Veselý

Odpovědět

To je ale krásný AntiVeselý výblitek, zase opět o ničem. Ty ho asi fakt miluješ. Prý nářez, chichichi. Až tvoje děcka, jestli vůbec nějaký máš, protože jseš křivej a prolhanec prolhanej a nevěřím ti ani slovo, půjdou do důchodu v 70 a budou platit co, to tu všechny vlády napáchaly, včetně té tvé milované Babišové a té tvé nenáviděné Fialové, tak ti naklonec sklapne.

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

Proto přece volím Andreje, protože to je ta největší politická jistota pod sluncem! Vrátí vše zpět, co ten lůzr Fiala způsobil, sníží daně a DPH, zvýší důchody, vrátí EET, kde se kradlo, vrátí věk na 65 a taky nás zadluží, protože na dluhy momentálně co? Neprší. Klidně si ještě můžeme půjčovat, 100 miliard na obsluhu státního dluhu nic není, při našem raketovém růstu HDP si můžeme dovolit to ještě zvýšit až na 1000 miliard. Držím Andymu palce!!! Ten co dovede naši zemi tak, kam si všichni přejeme.

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

Zase sis nepřepnul identity Mirku Veselý.

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

Píšu jen můj názor, který je souladu s tvým, kdyžtak mě oprav. Tím tě asi hodně seru, co? Inu jsme tu dva co Babiše "milujeme", tak se s tím smiř.

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

No samozřejmě že mu to tam příští rok hodím! Co jiného a co sis jako myslel. Japončík má málo %. Andy the best! Je nejsilnější. Za něho bylo líp. A bude líp.

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

No moje řeč! Brácho... sice tě neznám, ale máš recht. Vlastně. Ani toho Veselýho neznám! Protože to by mě znal i on.

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

https://www.echo24.cz/a/HHSZG/zpravy-ekonomika-vlada-vloni-hospodarila-s-vyrazne-vyssim-deficitem-rozpocet

Datum 16.10.2024

Vložil Mireček

Titulek Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

Obsah článku nerozporuji. Ale proč tu cituješ stránky, které napadnul sám tvůj milovaný vůdce? Jen si počti.

https://cs.wikipedia.org/wiki/Echo24

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

Vždyť říkám, že máš vymyto. Nemusíš to dál dokazovat. Andy tyto stránky a redaktora Balšínka napadnul, že o něm šíří lži. No a teď se mi to zrovna hodí do krámu, tak cituju. Promiň a omlouvám se, ale mám skoliozu. Páteř mám, ale křivou.

Datum 16.10.2024

Vložil Mireček

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

Babiš? No úplná lilie...

Spor s Andrejem Babišem
Dne 22. března 2014 server zveřejnil rozhovor redaktora Daniela Kaisera s Helenou Válkovou, ministryní spravedlnosti za ANO 2011. Rozhovor se týkal mimo jiné Babišova zbohatnutí, jeho údajné spolupráce se Státní bezpečností a možného ovlivňování obsahu novin ve prospěch ANO 2011. Dalším tématem rozhovoru bylo postavení Čechů za Protektorátu. Podle Babišova následného vyjádření byl rozhovor tendeční, provokativní a vedený za účelem ministryni poškodit. Echo24 označil za projekt, který byl vytvořen za účelem napadat jeho samotného a jeho hnutí, a redaktory Echo24 za „tuneláře, kteří vytunelovali Lidové noviny, udělali tam 50 milionů ztrátu a fandili ODS.“ Za celou věcí měli podle něj stát místopředseda TOP 09 a bývalý ministr financí Miroslav Kalousek a ředitel ČEZ Martin Roman. Babiš dále prohlásil: „Doufám, že váš bílý kůň, ten Klenor, má dostatečně velké majetkové přiznání, aby prokázal potom ty vaše náklady.“ Podle některých autorů, například Adama Drdy z Revolver Revue, Jiřího X. Doležala z Reflexu, bývalého politika Miroslava Macka nebo serveru MediaGuru tím z pozice ministra financí Janu Klenorovi pohrozil finanční kontrolou. Podle Drdy tím navíc vyhrožoval potenciálním konkurentům svých periodik. Šéfredaktor Balšínek všechna Babišova nařčení odmítl. Babiš se později za svá slova omluvil s tím, že nemá a nikdy neměl v úmyslu prověřovat hospodaření zpravodajského serveru. Dále uvedl, že má problém si zvyknout na to, že jako politik nemůže říkat, co si doopravdy myslí.

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

Ty tomu věříš? Je to vylhaný. Celá Wikipédie je dezinfo! Babiš s nimi nikdy neměl žádný spor.

Datum 18.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

To se fakt Mirku Veselý ani trochu nestydíš psát pod různými nicky včetně mého, sám si i odpovídat ? A to chceš někoho moralizovat ?
Zajímavé je, že tohle Jardovi nevadí. Zřejmě Veselý kope za ten správný oddíl.

Datum 21.10.2024

Vložil Mireček

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

Tvůj problém milý Pepo je v tom, že pořád řešíš, KDO to říká. Spíš by ses měl soustředit na to, CO ti říká.

Datum 21.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

Už jsem ti to psal Mirku Veselý několikrát - to že po mě opakuješ jako malé dítě a podepisuješ se jako já z tebe Pepu neudělá. I když bys zjevně hodně chtěl.

Datum 25.10.2024

Vložil Mireček

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Mirek Veselý

Odpovědět

Znovu opakuji, tvůj obsesní problém milý Pepo je v tom, že pořád řešíš, KDO to říká. Spíš by ses měl soustředit na to, CO ti říká.

Datum 15.10.2024

Vložil Náhodný kolemjdoucí

Titulek Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Aneb jak se zaprodat (pozemek je stále městský, ale už kují změnu ÚP), určený pro zeleň, nevhodný - leží u silnice I/19, před městskou čističkou na hraně záplavové zóny Q500 a při havárii a únicích ropných látek je přímo ohrožena nedaleká říčka Bystřice, ti dva zastupitelé, co hlasovali proti, zaslouží metál, protože mají narozdíl od ostatních prospěchářů nějaký rozum.

zápis ZM č .09 ze dne 12.06.2024

24-09-04 : Schválení pořízení změny č.7 ÚP Bystřice n.P. – zkrácený postup
Popis: Firma RS EAGLEN s.r.o., IČ: 213 45 996, Lidická 718/77, 602 00 Brno požádala Město Bystřice nad Pernštejnem, Příční 405, 593 01 Bystřice nad Pernštejnem o pořízení změny č.7 územního plánu Bystřice nad Pernštejnem a rovněž uvažuje využít zkrácený postup pořizování změny č.7 územního plánu dle §55a stavebního zákona.

1) Změna pozemku p.č. 1393 o výměře cca 690 m2 v k.ú. Bystřice nad Pernštejnem z funkčního využití stabilizovaných ploch zeleně ostatní a izolační na zastavitelnou plochu dopravní infrastruktury DS – silniční doprava za účelem umístění samoobslužné čerpací stanice pohonných hmot. Pro umístění stavby bude využita jen nejnutnější část, zbytek plochy zůstane jako veřejná zeleň.

Z jednání: Tento bod předložil zastupitelům ke schválení Ing. Tomáš Straka, doplnil jej starosta, MVDr. Petr Dvořák podotkl, že křižovatka je nebezpečná a dle jeho názoru na toto místo čerpací stanice nepatří, odpověděl starosta, viz audiozáznam. Dotázal se pan Petr Štorek, a Mgr. Michal Neterda, reagovali starosta, Bc. Soňa Humpolíčková a Ing. Karel Pačiska, viz audiozáznam. Poté byl bod bez dalších připomínek schválen. Paní Bc. Soňa Humpolíčková se u tohoto bodu omluvila a jednání opustila.

Usnesení:
1. Zastupitelstvo města Bystřice nad Pernštejnem podle § 6 odst.5 písm.a) a §55a odts.2 zákona č.183/2006Sb. o územním plánování a stavebním řádu v platném znění ve spojení s § 334a odst. 2 zákona č. 283/2021 Sb., stavební zákon, ve znění pozdějších předpisů schvaluje pořízení Změny č. 7 Územního plánu Bystřice n.P. Změna č.7 bude pořizována zkráceným postupem.
2. Zastupitelstvo určuje místostarostu města Ing. Emila Ondru pro spolupráci s pořizovatelem při pořízení Změny č.7 ÚP Bystřice n.P.
3. Náklady na pořízení změny hradí žadatel - firma RS EAGLEN s.r.o., IČ: 213 45 996, Lidická 718/77, 602 00 Brno

Hlasování:
Pro:17 Proti:2
Zdržel se: 0
Nehlasoval: 4
Zodpovídá: Ing. Emil Ondra, Ing. Tomáš Straka
Termín: 31.12.2024

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Já to schvaluju, každá nově příchozí firma do Bystřice je plátce daně z příjmu a DPH a tím pádem přispěje i do obecní kasy. Že je to projektovaný v nějaký povodňový zóně, to mě nevadí. Je tam půlka areálu čističky včetně usazovacích nádrží a vadí to někomu? Jen tak dál.

Datum 16.10.2024

Titulek Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Váš názor vám neberu, ale je tento postup vůbec správný? Pokud nějaká brněnská firma vyčmuchá potencionální místo pro stanici PHM, ačkoliv dle mého názoru totálně nevhodné, nemělo by se nejdříve hlasovat o tomto záměru výstavby a teprve poté měnit územní plán? Tady se nejdříve mění ÚP. Připadá mi, že je to zde v tom našem Kocourkově zcela postavené na hlavu. Straka jde té firmě asi hodně na ruku, jinak si to nedokážu vysvětlit.

Datum 16.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Jsi v pořádku, Mirku Veselý ? Fakt není normální si povídat sám se sebou.

Datum 16.10.2024

Titulek Re: Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Píšu si s někým jiným, tak neotravujte.

Datum 21.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Mirku Mirku. Jsi jak malý děcko.
Malý děcko, které si nasadí tátův klobouk a myslí si, že ho nikdo nepozná.

Datum 22.10.2024

Vložil Nemrava

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Neumíš věcně diskutovat, měl by ses to konečně naučit. Téma je na začátku vlákna. Nemáš-li k němu nic, radši mlč. Jinak to tu zbytečně zasíráš fekáliema.

Datum 22.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Seš fakt srandovní Mirku :-):-):-)

Datum 17.10.2024

Vložil Jaroslav Švestka

Titulek Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Do obecní kasy zaplatí přinejlepším daň z nemovitosti.

Datum 18.10.2024

Titulek Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Nevím, proč povolovat záměr, který se městu nevyplatí? Proč si tu nasazovat další potencionální zdroje znečištění a zátěž ropných látek v případě havárie, když z toho město má jen pár ubohých stovek na dani s nemovitosti? Proč nebyl nejdřív záměr prodeje a poté změna ÚP? Aby ta firma měla jistotu, že to tam pak může postavit? Za kolik jim město ten pozemek prodá? Zase za stovku metr jako v případě průmyslové zóny? Zeleň v našem městě je nedocenitelná a územní plán je jen kus papíru, bohužel to platí pro ty, kteří by jej měli respektovat, že pane Strako.

Datum 21.10.2024

Vložil Nemrava

Titulek Re: Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Straka si s ÚP může tak akorát vytřít (_!_). Proč ho ale nezměnit. Pak nějaké škatulkování účelů využití pozemků naprosto ztrácí smysl.

Datum 21.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Když tě to Mirku tak zajímá, tak si tam zavolej a toho Straky se zeptej ...
Kontakt ti sem dávat nebudu, to tvládneš i sám.

Datum 21.10.2024

Vložil Nemrava

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Mě stačí zápis ze zasedání rady a zastupitelstva.

Datum 21.10.2024

Vložil Pepa

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Vypadá, že jsi nepochopil ... . :-):-):-)

Datum 22.10.2024

Vložil Nemrava

Titulek Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Máme tu 3 čerpací stanice PHM, a tak ještě jednu chcem!

Odpovědět

Zápis chápu velmi dobře. Neumíš věcně diskutovat, měl by ses to konečně naučit. Téma je na začátku vlákna. Nemáš-li k němu nic, radši mlč. Jinak to tu zbytečně zasíráš fekáliema.